1. Home
 2. »
 3. Klanten

IT'S PAWSOME

Webshop (NL & EN) - Online marketing - Automatisering

Voor kledingmerk IT’S PAWSOME is de volledige opzet van een webshop gedaan met behulp van het thema Flatsome.

 • Van ontwikkeling tot procesinrichting: een WordPress/WooCommerce webshop en achterliggende systemen. Voor IT’S PAWSOME is een volledige webshop gemaakt, inclusief de koppeling met verzendplatform Sendcloud en betaalsysteem Mollie.

Fire Safety Shop

Webshop - SEO - Automatisering

Voor Fire Prevent is de volledige opzet van een webshop gedaan onder een nieuwe naam, Fire Safety Shop. Na livegang worden maandelijks werkzaamheden uitgevoerd om de website vindbaar te maken.

 • Van ontwikkeling tot procesinrichting: een WordPress/WooCommerce webshop en achterliggende systemen. Voor Fire Safety Shop is een volledige webshop gemaakt, inclusief de koppeling met verzendplatform Sendcloud en betaalsysteem Mollie.
 • SEO – zoekmachine optimalisatie. Voor Fire Safety Shop wordt maandelijks tijd besteed aan het creëren van content, linkbuilding en technische optimalisatie.

Website - Webshop

Jan van Ee Poelier

Jan van Ee Poelier is geholpen met een maatwerk WordPress/WooCommerce webshop.

 • Van design tot ontwikkeling: een WordPress/WooCommerce webshop. Door een maatwerk webshop te maken is de laadsnelheid veel sneller dan bij gebruik van een template. De website van Jan van Ee Poelier scoort bij oplevering 95/100 op Google Pagespeed en een 98% PageSpeed Score via GTmetrix.

VIP Outlet

Webshop in 3 talen (NL, EN & DE)

Voor VIP Outlet is de opzet van een webshop gedaan met behulp van het thema Flatsome.

 • Van design tot uitvoering: binnen 1 dag is een nieuwe structuur gemaakt voor de website van VIP Outlet. De website draaide al, maar was nog niet voorzien van een goede homepagina en had een aantal slordigheden (bijvoorbeeld een onduidelijk menu en footer). De website is gemaakt in 3 talen, Engels, Nederlands en Duits!

Autorijschool van de Braak

Website - Hubspot - SEA

Autorijschool van de Braak is geholpen met;

 • Een nieuwe WordPress website, gemaakt met het template van ‘Flatsome’. Hier lees je meer over ‘websites en webshops‘.
 • Ter aanvulling op de website is een Hubspot omgeving ingericht waar alle contactaanvragen en mailcorrespondentie samen komen. Hier lees je meer over ‘klantmanagement‘.
 • Via Google en Bing Ads zijn campagnes ingericht om vindbaar te zijn op relevante zoektermen. Deze campagnes worden wekelijks geanalyseerd en waar nodig bijgestuurd. Hier lees je meer over ‘SEA‘.

MXtoChina

Website in Flatsome

Voor MXtoChina is de opzet van een website gedaan met behulp van het thema Flatsome.

 • MXtoChina heeft zelf een ontwerp aangeleverd dat vervolgens haarscherp is nagebouwd met behulp van de editor van Flatsome.

Wind Energy Support

Website

Wind Energy Support is geholpen met;

 • Een nieuwe WordPress website, gemaakt met het template van ‘Salient’. Hier lees je meer over ‘websites en webshops‘.

Meer weten over afgeronde of lopende projecten?

We gaan graag met je in gesprek.